Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýze návštevnosti súbory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Nedávne články

Nedávne články

Image
Ako si vybrať panvicu?
Image
PREČO SI VYBRAŤ PANVICU S ODNÍMATEĽNOU RUKOVÄŤOU?
Image
ČÍNA S KURACÍM MÄSOM - RECEPT
Image
Parák, naparovací nadstavec, naparovací hrniec alebo parný hrniec?
Image
Môže sa dať hrniec do rúry?
Image
Čistěnie titánového riadu - test nepriľnavosti titánového riadu
Image
Ako vybrať kvalitný riad?

Čas prípravy a varenia cca 35 minút.

Suroviny potrebné na 2 porcie:

400 g kuracích pŕs, 1 cibuľa, 1/2 póru, 1/2 lyžice kari, 1 vajce, 3 papriky (najlepšie zelená, žltá a červená), 2 lyžice solamylu, 6 lyžíc tmavej sójovej omáčky, 1 lyžica rastlinného oleja


Postup prípravy mäsa: cca 10 minút

  • mäso nakrájame na kocky
  • na nakrájané mäso nalejeme 1 PL rastlinného oleja, 1 PL sójovej omáčky, posypeme kari korením a obalíme v solamyle a vajíčku

Mäso necháme marinovať, medzi tým si pripravíme zeleninu.

Postup prípravy zeleniny: cca 5 minút

  • nakrájame cibuľu na plátky
  • nakrájame pór na kolieska
  • nakrájame papriku na štvorčeky cca 2x2cm

Postup varenia: cca 15 – 20 minút

  • mäso sprudka orestujeme cca 5 minút
  • dozlata orestované mäso si preložíme do inej nádoby
  • do wok panvice, v ktorej sme robili mäso dáme orestovať zeleninu, restujeme
    cca 3 minúty
  • zalejeme 5 PL sójovej omáčky a prikryjeme pokrievkou, dusíme cca 2 minúty
  • pridáme späť mäso, všetko premiešame a môžeme podľa vlastnej chuti ešte chvíľu povariť, ideálny čas cca 5-10 minút


Ako prílohu odporúčame ryžu alebo rezance.



Video ukážka varenia vo wok panvici

Wok panvica

TIP: Najľahšie uvaríte čínu s kuracím mäsom v titánovej wok panvici s pokrievkou. Pozrite si našu ponuku.

PREJSŤ NA PONUKU WOK PANVÍC

Súvisiace produkty

  • Titánová panvica wok ø 28 cm x 9 cm / 3.0 l