Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýze návštevnosti súbory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Nedávne články

Nedávne články

Image
Ako si vybrať panvicu?
Image
PREČO SI VYBRAŤ PANVICU S ODNÍMATEĽNOU RUKOVÄŤOU?
Image
ČÍNA S KURACÍM MÄSOM - RECEPT
Image
Parák, naparovací nadstavec, naparovací hrniec alebo parný hrniec?
Image
Môže sa dať hrniec do rúry?
Image
Čistěnie titánového riadu - test nepriľnavosti titánového riadu
Image
Ako vybrať kvalitný riad?

Ako si vybrať panvicu?

Pred výberom vhodnej panvice si treba uvedomiť: čo chceme variť, pre koľko ľudí chceme variť, aký typ sporáka máme a či chceme používať panvicu aj na pečenie v rúre?

Čítaj viac

PREČO SI VYBRAŤ PANVICU S ODNÍMATEĽNOU RUKOVÄŤOU?

Každý kuchár vie, že panvica patrí medzi najdôležitejší druh riadu, ktorý sa v kuchyni používa. Nemusíme na nej iba vyprážať, môžeme ju využiť aj na bežné varenie, dusenie, grilovanie a dokonca aj zapekanie a pečenie v rúre.

Čítaj viac

ČÍNA S KURACÍM MÄSOM - RECEPT

Recept na chutnú a ľahkú kuraciu čínu. Recept vhodný najmä na varenie vo wok panvici.

Čítaj viac

Parák, naparovací nadstavec, naparovací hrniec alebo parný hrniec?

Existuje niekoľko spôsobov, ako jedla pripraviť v pare. Pri výbere vhodného spôsobu záleží najmä na tom, aké jedlá chceme v pare pripravovať ako často a aké sú finančné možnosti.

Čítaj viac

Môže sa dať hrniec do rúry?

Občas je potrebné niektoré pokrmy, ktoré varíme na sporáku ešte dopiecť, zapiecť alebo dogrilovať v rúre. Na tento účel výborne poslúžia titánové hrnce, ktoré sú vhodné na akýkoľvek typ sporáku aj do rúry!

Čítaj viac

Čistěnie titánového riadu - test nepriľnavosti titánového riadu

Test priľnavosti titánového riadu - praktická ukážka čistenie pripáleného pokrmu v titánovom riadu.

Čítaj viac

Ako vybrať kvalitný riad?

Premýšľate nad nákupom kuchynského riadu a neviete podľa čoho vybrať? Prečítajte si článok, v ktorom sú popísané jednotlivé typy kuchynského riadu podľa materiálu. V článku sú porovnávané charakteristiky smaltovaného riadu, nerezového riadu, liatinového riadu, medeného riadu, teflonového riad, keramického riadu a titánového riadu. Výhody a nevýhody jednotlivých typov kuchynského riadu sú zobrazené v prehľadnej tabuľke.

Čítaj viac