Výhody indukčného titánového riadu AMT Gastroguss

1. Finančne a časovo úsporné varenie - vďaka výborným tepelným vlastnostiam

Titánový riad AMT Gastroguss na indukciu má výborné tepelné vlastnosti vďaka:

a) zliatine Silumin (zmes hliníku a kremíku), ktorá sa vyznačuje vysokou vodivosťou tepla -  riad príjme teplo zo sporáku rýchlo a rovnomerne ho rozmiestni po nádobe

b) silnému dnu a stenám, ktoré majú akumulačnú schopnosť – pripravené pokrmy vydržia dlho teplé a nie je nutné ich po určitej dobe znova zahrievať a zároveň nehrozí deformácia tvaru pri zmenách teplôt  - riad sa nezdeformuje pri príliš silnom zdroji tepla ani v prípade, že nalejeme studenú vodu do rozpálenej panvice



2. Zdravé varenie s minimom tuku a oleja - vďaka nepriľnavému povrchu

Titanový riad AMT Gastroguss má špeciálnu patentovanú nepriľnavú štvorvstvovú povrchovú úpravu, vďaka ktorej je možné pripravovať jedlá s minimom tuku alebo oleja bez pripalovania.



3. Ľahká údržba indukčného titánového riadu - vďaka nepriľnavému povrchu

Titanový riad AMT Gastroguss má špeciálnu patentovanú nepriľnavú štvorvstvovú povrchovú úpravu, vďaka ktorej je možné pripravovať jedlá s minimom tuku alebo oleja bez pripalovania.Preto sa aj riad ľahko udržuje a umýva. Pokiaľ sa predsa len podarí niečo pripáliť, všetko sa ľahko odstráni iba papierovou útierkou.



4. Dlhá životnosť indukčného titánového riadu - vďaka kvalitnému odolnému materiálu

Riad obsahuje oxid titančitý, ktorý je tvrdý podobne ako diamant. Titánová vrstva tak zaisťuje vysokú tvrdosť, odolnosť a oderuvzdornosť riadu. Dno titánového riadu AMT Gastroguss je hrubé až jeden centimeter – to robí z titánového riadu vysoko odolnú záležitosť. Titánový riad sa pri správnej údržbe nezničí opotrebením. Pri takejto hrúbke sa nedeformuje pri zmene teplôt a taktiež odoláva vysokým teplotám.


5. Viacstranné využitie - vhodné aj do rúry

V titánovom riade AMT Gastroguss môžme piecť, zapekať, dusiť, grilovať a smažiť. Titánový riad je vhodný na sporák aj do rúry do 240 °C. Riad je určen pre varné plochy indukčné, sklokeramické, elektrické a plynové.



Ukážka vyprážení vajíčok - bez použitia tuku, pripaľovania a drhnutia.


Späť