Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýze návštevnosti súbory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

New products

New products

Nedávne články

Nedávne články

Image
Ako si vybrať panvicu?
Image
PREČO SI VYBRAŤ PANVICU S ODNÍMATEĽNOU RUKOVÄŤOU?
Image
ČÍNA S KURACÍM MÄSOM - RECEPT
Image
Parák, naparovací nadstavec, naparovací hrniec alebo parný hrniec?
Image
Môže sa dať hrniec do rúry?
Image
Čistěnie titánového riadu - test nepriľnavosti titánového riadu
Image
Ako vybrať kvalitný riad?

Popis a rez indukčného titánového riadu AMT Gastroguss

1) Telo riadu tvorí zliatina Silumin (zmes hliníku a kremíku), ktorý sa vyznačuje výbornou vodivosťou tepla  dochádza k rýchlemu a rovnomernému rozvodu tepla a vďaka zosilnenému dnu a stenám vydržia pokrmy dlho teplé (akumulačná schopnosť) a nehrozí deformácia tvaru pri zmene teplôt.

2) Titánová vrstva (1.vrstva) – oxid titaničitý je podobne tvrdý ako diamant, titánová vrstva zaisťuje vysokú tvrdosť, odolnosť a oderuvzdornosť.

3) Antikorozní vrstva (2. vrstva) – ochranná utěsňovací vrstva určená pro zamezení koroze.

4) Zosilnená vrstva (3. vrstva) – pre dlhotrvajúcu vysokú odolonosť.

5) Antiadhézna (nepriľnavá) vrstva (4. vrstva) – v našom prípade je to špeciálna patentovaná nepriľnavá a antibakteriálna vrstva Lotan® – zabraňuje priliepaniu pokrmov, umožňuje zdravé varenie bez tuku a jednoduché a rýchle čistenie.

6)  Zosilnená mosadzná závitová vložka – pre trvalú pevnosť úchytov riadu, odolná plastová rukoväť alebo madlá riadu pri varení na sporáku nepália, sú odolné do teploty 240 °C  (riad je vhodný aj na použitie v rúre).

7) Špeciálny ventilačný systém – zaisťuje mierny pretlak pary v nádobe pre rýchle a zdravé varenie (zachovávanie živín).

8) a 9) Umelohmotné rukoväte alebo úchyty  na titánovom riade a sklenenej pokrievke pri varení na sporáku nepália. Sú odolné do 240 °C (riad je vhodný aj na použitie v rúre).



Pokračujte ďalej na:
indukčný titanový riad

Späť