Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýze návštevnosti súbory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Nedávne články

Nedávne články

Image
Ako si vybrať panvicu?
Image
PREČO SI VYBRAŤ PANVICU S ODNÍMATEĽNOU RUKOVÄŤOU?
Image
ČÍNA S KURACÍM MÄSOM - RECEPT
Image
Parák, naparovací nadstavec, naparovací hrniec alebo parný hrniec?
Image
Môže sa dať hrniec do rúry?
Image
Čistěnie titánového riadu - test nepriľnavosti titánového riadu
Image
Ako vybrať kvalitný riad?

Popis a rez indukčného titánového riadu AMT Gastroguss

1) Telo riadu tvorí zliatina Silumin (zmes hliníku a kremíku), ktorý sa vyznačuje výbornou vodivosťou tepla  dochádza k rýchlemu a rovnomernému rozvodu tepla a vďaka zosilnenému dnu a stenám vydržia pokrmy dlho teplé (akumulačná schopnosť) a nehrozí deformácia tvaru pri zmene teplôt.

2) Titánová vrstva (1.vrstva) – oxid titaničitý je podobne tvrdý ako diamant, titánová vrstva zaisťuje vysokú tvrdosť, odolnosť a oderuvzdornosť.

3) Antikorozní vrstva (2. vrstva) – ochranná utěsňovací vrstva určená pro zamezení koroze.

4) Zosilnená vrstva (3. vrstva) – pre dlhotrvajúcu vysokú odolonosť.

5) Antiadhézna (nepriľnavá) vrstva (4. vrstva) – v našom prípade je to špeciálna patentovaná nepriľnavá a antibakteriálna vrstva Lotan® – zabraňuje priliepaniu pokrmov, umožňuje zdravé varenie bez tuku a jednoduché a rýchle čistenie.

6)  Zosilnená mosadzná závitová vložka – pre trvalú pevnosť úchytov riadu, odolná plastová rukoväť alebo madlá riadu pri varení na sporáku nepália, sú odolné do teploty 240 °C  (riad je vhodný aj na použitie v rúre).

7) Špeciálny ventilačný systém – zaisťuje mierny pretlak pary v nádobe pre rýchle a zdravé varenie (zachovávanie živín).

8) a 9) Umelohmotné rukoväte alebo úchyty  na titánovom riade a sklenenej pokrievke pri varení na sporáku nepália. Sú odolné do 240 °C (riad je vhodný aj na použitie v rúre).



Pokračujte ďalej na:
indukčný titanový riad

Späť